Betalen, verzenden en retourneren

Betalen, verzenden en retourneren

 
BETAAL MOGELIJKHEDEN
Betalen op onze webshop gaat via Mollie, deze service bied u een gegarandeerde veilige betaling.
U kunt bij ons kiezen uit de meest gebruikte opties namelijk: iDEAL, Bancontact Mister Cash, Paypal en credit card.
U ontvangt na uw bestelling van ons direct een overzicht met de bestelde artikelen, een factuur en een bericht wanneer u uw artikelen thuis mag verwachten.

iDEAL.
Deze betaalmethode mogelijk voor rekeninghouders bij ABN Amro, ASN, Frieslandbank, ING/Postbank, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, TriodosBank, van Lanschot Bank.Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Bancontact Mister Cash
Deze betaalmethode is bij uitstek geschikt voor onze Belgische klanten.

VERZENDEN EN RETOURNEREN
 
Verzenden:

Al je bestelde producten worden altijd gratis bij je thuis bezorgd.

Nadat je bestanden voor het ontwerp voor je stickers zijn gecontroleerd door ons ontvang je bericht van ons met een definitieve opmaak voor je stickers en zodra je ons akkoord geeft gaan we je stickers afdrukken, tijdens dit proces houden we je op de hoogte over de exacte leverdatum.

Retourneren:

Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Uitzondering:

Indien er in de productie van je stickers een fout is opgetreden, maak dan een foto van de stickers en stuur ons een mail via [email protected]
aan de hand van de fotos en de beschrijving van je klacht gaan we ervoor zorgen dat je alsnog je perfecte sticker geleverd krijgt.